Over Ons

Over Ons Hello and welcome to Dennis Music 

Dennis Music is één van de oudste library music uitgeverijen van Nederland. Sinds 1968 leveren wij muziek aan de professionele audiovisuele markt. Deze muziek bieden wij op verschillende manieren (Internet, Hard Disk, FTP en CD) aan. Library muziek wordt ook wel productiemuziek of stockmuziek genoemd.

Dennis Music vertegenwoordigt meer dan 10 labels in Nederland. Met meer dan 125.000 tracks heeft u altijd meer dan voldoende keus voor uw productie.

Mocht u voor uw productie muziek zoeken, laat het ons dan weten en wij bieden u een passende muzikale oplossing voor uw productie. Voor al uw muzikale wensen en overige vragen bent u bij ons aan het goede adres!Wat kan Dennis Music u bieden?

Dennis Music werkt momenteel met meer dan 10 verschillende labels uit de hele wereld. Zo hebben wij, naast ons eigen Nederlandse label, labels uit Duitsland, België, Zweden, Engeland, Frankrijk  en Zuid-Afrika. Door deze verscheidenheid aan labels en landen is de kwaliteit van deze labels hoog  te noemen. Maandelijks hebben wij nieuwe releases van verschillende labels.

Ons eigen label HDCD is al vanaf het begin een vaste waarde binnen onze collectie. Ook zijn wij altijd op zoek naar nieuwe labels om ons aanbod verder uit te bereiden. U ziet, Dennis Music is altijd volop in beweging om u een veelzijdige keuze aan muziek te bieden.

Mogelijke werkwijze

1.  U maakt uw muzikale wensen aan ons kenbaar, al dan niet aan de hand van uw productie. Wij gaan op zoek naar een aantal geschikte muziekwerken en bieden u die aan op de door u aangeven manier (CD, Internet, FTP of Hard Drive).

2.  U komt naar ons toe, al dan niet met uw productie. U vertelt ons wat u zoekt, of we bekijken samen de productie waarna wij direct voor u op zoek gaan. Hier, bij ons op kantoor, kunt u dan onder het genot van een kopje koffie luisteren of onze voorstellen voldoen aan uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u naar huis gaat met de juiste muziek voor uw productie.

3.  Via my.dennismusic.com of sonofind.com zoekt u zelf naar de juiste muziek bij uw productie. Ook is het voor ons mogelijk u een voorstel te doen via een van deze websites.